Tystnaden & helgplanerna!

Tyst. Det har från och till blivit ganska tyst här inne. Jag har så många inlägg som bara väntar på att skickas men jag har inte riktigt hunnit med att överförabilder osv den sista tiden. 
 
Vår lilla plutta är ju ingen bebis som sover timtalsstunder på dagarna (vilket jag är glad över för då får vi ju extra mycket tid ihop istället). Men jag ska bättra mig med både skrivning och bildöverföring. Jag, som typ alltid haft noll intresse för teknik/datorer/IT-utrustning etc har nu investerat i en extern hårddisk. Kändes lite nödvändigt med tanke på hur mycket bilder det finns på H och bara tanken på att bilderna skulle kunna försvinna fick mig att köpa en sådan där ”disk”:). Så, nu ska jag överföra kamerabilder mer frekvent både in i disken och i datorn. 
 
Augustivarma sensommardagar har övergått i hög härlig septemberluft. Jag har Nog aldrig gillat hösten. Det ligger sådant mörker över den och år efter år kämpar jag för att november ska bli en ok period men jag måste erkänna att det är den tuffaste månaden på året. Jag älskar ju julen så december bara susar fram. Men just november, där behöver jag lite extra pepp, träning och ”ljus” i tillvaron helt enkelt. 
 
Hemmet är skurat, mattor ristade, kylen välfylld och badväskan packad för imorgon är det äntligen fredag och då babysimmar skrållan och jag! Det har blivit lite av veckans höjdpunkt. Gillas av både mor och dotter upplever jag. Ett fint veckoavslut blir det alltid med lite bad med småvänner sådär på morgonkvisten. S ger vi sedan en kalasdos med träning och långrunda när vi kommer hem. 
 
Helgen går i målningavhusetplaner om vädret är ok att måla i, vi får se. Idag har vi sprungit, lekt, myst och så när de där två blå slog igen för natten påbörjade mamman projekt städa inför helgen och P åkte till affären. Jag vill baka något gott i helgen och kanske kanske hinns en loppistur med. Jag sneglar på de där stolarna från kanske 50-talet som jag har ärvt från min mamma. De bara väntar på min tid och kärlek och jag har en bra plan på hur de ska bli sedan, men jag vilar lite i att det där huset, jag menar ytterpanelen liksom kommer först just 
 
Nu, är det dags för denna mamma att lägga ner huvudet på kudden hon med. 
 
Sov så gott! 
/M