"Glamping" hos farmor & farfar!

Det blev tyst en stund här. Vi tog några djupa andetag skulle man kunna säga. Den där oron har numer släppt och kära är oskadda, friska och krya och det är vi så glada för. Vad vi hittar på dessa sommardagar? 
 
Här på backen varvas Svanteprommisar med hallonplockning, lite äventyr i form av båtturer och den senaste veckan har vi spenderat hos Hs farmor och farfar. Vi har glampat! Campat fast med alla faciliteter man kan tänka sig, typ färdiglagad mat, garderob och dubbelluftmadrass för att nämna några, ni hör, det är glamping det! 
 
P och farfar testade körde både paddelboard och kajak.
P igång på paddelboarden!

 
Hilda farmor och jag tog det lite mer piano i skuggan. Vi lyxade till det med några middagar på det där campinghaket som har tvärgod mat men bäst av allt var ändå farfarlagade maten på murickan! Åt årets första glass, såååå gott. Sent? Jajjemen så är livet som föräldrar liksom. S var den mest tålmodiga vovven där han låg i skuggan under bordet och på trallen. Han fick såklart prommisar men inte huvudträningen som han så behöver, så när vi kom hem satte S och P igång med träningen på direkten=nöjd vovve.
Vi hade en lugn och skön vecka som egentligen var planerad till två dagar men vi förlängde vistelsen allt eftersom och stannade hela veckan istället! Lilla H kändes så nöjd mest hela tiden. Varvade farmor och farfarlek med att sova i vagnen i skuggan om dagen. Testade stora gungan vid havet i farfars knä. Följde skuggorna i kvällssolen på husvagnsväggen med farmor, sånt som man liksom facineras lite extra av som 6 månaders bebis. Framåt kvällarna sattes lilla röda pyjamasen med nyckelpigor på lilla H, den ganska så förstora mössan som var peeerrrfekt när man glampar och det är lite kallt i tältet på natten på och så lite sockar. Vi sov gott där med liten H mellan P och mamman påbyllsad upp till lilla näsetippen med sovsäck, fårskinn, täcken och farmors filtar. På morgonen tog vi de korta stegen in i farmor och farfars varma husvagn och ammade. Ja ni hör ju. Det var glamping helt klart! 
 
Nöjda satte vi oss i bilen där på lördagsmorgonen och konstaterade att vi verkligen hade haft semester. Och vilket väder det blev. Fredagen var sagolik. Farmor och farfar långligger och har en sådan där ni vet dunderbra plats med nära till liten mysig sandstrand och solnedgången prick nedanför. Vi hade mormorochmorfarlånade-tältet precis till vänster om vagnen. 
Dessvärre hade denna mamma glömt att tömma kameran innan det bar iväg på denna minisemester så därav togs inte så mycket bilder men kanske behövs inte det egentligen. I huvudet har vi många bilder kvar .. på till exempel tjugoåtta tygblöjor som svajade i vinden där på campingen..hehe:-) Kör man med tygisar så måste man ju liksom tvätta när man är borta ett par dagar, men det gick som bara den och var prick hur smidigt som helst! 
 
En dunderförkylning tog dock mamman med sig hem och har sedan i söndags varit ganska risig men börjar nu kvickna till mer och mer. Pappa P är i skrivande stund på mörtjakt tillsammans med S inför kommande kräftfiskepremiär. Kan inte förstå att det snart är augusti? Men än har vi många sommardagar kvar tillsammans, och som vi njuter! 
 
Kajak, paddelboard, goda middagar, bus med farmor och farfar och nätter på den där tjocka luftmadrassen under alla täcken och filtar och med mössan långt nerdragen över öronen. Det var lite kort om våra sköna dagar med farmor och farfar och ja, just det. Livets första camping för någon liten viss böna. 
 
 Tack för denna gång farmor och farfar<3!
 
Nu ska jag öppna dörren ut igen och sätta mig lite på trappen och kika ut på ryggarna på två fiskarna, den ena lite lurvigare än den andra:)
 
Kram!
/Mamman